Sika Injection Parkers SP - paker lipit

16,50 RON (TVA inclus)
13,87 RON (fara TVA)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Discount Easy
Cantitate: 3+ 6+ 10+ 12+
Discount: 3% 5% 8% 10%
Cod produs - SKU 167252

Descriere

Sika Injection Parkers SP - paker lipit


Packerele de injectare Sika® Injection Packers sunt ventile de umplere care asigură conexiunea dintre echipamentul de injectare şi elementul de constructie in care se execută injectarea. Packerele de injectare sunt prevăzute la partea superioară cu supape metalice (Zerk sau cu cap bombat) care se conectează la echipamentul de injectare.


Packerele de suprafată sunt ventile de umplere care se lipesc direct pe linia fisurii, adică direct la fata elementului constructiv structural fisurat. Baza packerului de injectare se prezintă sub forma unei tălpi de sustinere care asigură aderenta optimă a packerului la stratul suportul.

Packerul de injectare Sika® Injection Packer SP este destinat pentru executia acelor lucrări de injectare la care forarea găurilor nu este posibilă sau permisă.
Packerele de injectare Sika® Injection Packer SP se folosesc în general pentru injectarea răşinilor epoxidice Sika®, produsele cel mai frecvent utilizate la executia injectărilor structurale cu rol de consolidare.

Avantaje:

- Packerele de injectare Sika® Injection Packers sunt disponibile în diverse variante (packere mecanice şi packere de suprafată)
- Packerele de injectare Sika® Injection Packers suportă presiunea de injectare şi debitul produsului injectat fără pierderi de material prin prelingere sau scurgere şi fără a sări de pe pozitieDetalii

SKU
167252
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review