Sika 1 Aditiv pentru mortar ambalaj 200 litri Apastop

2.903,60 RON (TVA inclus)
2.440,00 RON (fara TVA)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Discount Easy
Cantitate: 3+ 6+ 10+ 12+
Discount: 3% 5% 8% 10%
Cod produs - SKU 89448

Descriere

Sika 1 Aditiv pentru mortar ambalaj 200 litri Apastop

Aditiv de impermeabilizare pentru mortare profesional Sika , fabricat dea lungul a 100 de ani.

Descrierea produsului -Sika 1 este un compus de impermeabilizare lichid, gata preparat, care reactioneaza cu constituentii amestecului de nisip-ciment, blocand capilaritatile si porii din mortar.

Pentru mortare cu priza normala.

Utilizari -Pentru tencuieli, sape si mortare impermeabile.

De retinut Sika-1 contine substante hidrofobizante si de astupare a porilor.

Detalii de aplicare

- Dozare: Sika 1 se agita inainte de intrebuintare si se adauga in apa de amestec curata. Raportul Sika-1 : apa este de 1 : 10, fiind echivalent cu aproximativ 3% din continutul de liant. La folosirea unui nisip foare ud, raportul va fi crescut la 1 : 8, sau in cazuri extreme, la 1 : 6. -

- Amestecare: Se dilueaza 1 parte de Sika-1 cu 10 parti de apa de amestec curata, intr-un recipient curat, si se agita bine. Se recomanda ca, initial, sa se amestece volume egale de Sika-1 si apa, si apoi sa se aduge apa ramasa. Amestecul se va agita din cand in cand si se va folosi in 12 ore de la preparare. Amestecul Sika-1 :apa se va adauga peste amestecul preparat nisip :ciment, pana la atingerea consistentei dorite.

- Timp de amestecare : cca 2-3 minute.

Metode de aplicare: Nisipul recomandat pentru prepararea mortarului: curat, cu granula rotunda, diametrul 0-4 mm. Amestec ciment:nisip = 1:1 …. 1:3. Pentru fatade se va folosi raportul ciment:nisip = 1:1, aplicat prin pulverizare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse recomandate