Spray Weicon anti-frictiune cu MoS2 rezistent la presiune si temperaturi inalte 400ml

127,00 RON (TVA inclus)
106,72 RON (fara TVA)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Discount Easy
Cantitate: 3+ 6+ 10+ 12+
Discount: 3% 5% 8% 10%
Cod produs - SKU 11539400

Descriere

Spray Weicon anti-frictiune cu MoS2 rezistent la presiune si temperaturi inalte 400ml

FISA TEHNICA AICI

Lubrifiere uscată
Spray-ul anti-fricțiune cu MoS2 este un lubrifiant uscat fără vaselină cu rezistență mare la presiune și temperaturi înalte între -185°C și +400°C. Stratul de lubrifiant nu permite depunerea prafului, murdăriei, apei,
rezistă la uleiuri, grăsimi și multe chimicale, având aderență la suprafețe din metal, material plastic și lemn. Formula abundentă în MoS2 permite obținerea unei lubrifieri curate, reduce fricțiunea și are proprietăți excelente de glisare reducând zgomotele datorate frecării suprafețelor.
Spray-ul WEICON anti-fricțiune cu MoS2 îmbunătățește condițiile de funcționare ale lagărelor de alunecare,mecanismelor de acționare și ale altor mecanisme glisante, mai ales în condiții de presiune înaltă și viteze de alunecare mici.

Spray-ul WEICON anti-fricțiune cu MoS2poate fi utilizat la șine și ghidaje glisante, benzi de conveioare, role și linii transportoare, ca și film de acoperire pentru scule tăietoare, produse din fluxul tehnologic de încărcare, ca și înlocuitor pentru agenții de deblocare cu conținut de silicon și în toate situațiile în care nu se dorește sau nu este permisă lubrifierea cu ulei sau vaselină.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review