Adeziv si etansant transparent Weicon Flex 310 M Crystal, puternic 310ml, rezistent la imbatranire, raze UV si apa

132,00 RON (TVA inclus)
110,92 RON (fara TVA)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Discount Easy
Cantitate: 3+ 6+ 10+ 12+
Discount: 3% 5% 8% 10%
Cod produs - SKU 13308310

Descriere

Adeziv si etansant transparent Weicon Flex 310 M Crystal, puternic 310ml, rezistent la imbatranire, raze UV si apa

FISA TEHNICA AICI

Produs perfect transparent după întărire

Adezivul și etanșantul WEICON Flex 310 M Cristal este transparent, puternic, poate fi vopsit (umed pe umed), șlefuit, are o bună rezistență la îmbătrânire și la acțiunea razelor UV. Este rezistent și la apă dulce și apă sărată, nu conține silicon, izocianați, halogeni sau solvenți.
- deține certificat ISEGA și poate fi utilizat ca și adeziv în industria alimentară.
-l este un adeziv elastic pe bază de MS polimer recomandat pentru lipirea materialelor precum sticla, PC**, PMMA** și sticla acrilică** (**= lipire fără tensionare), metale,multe materiale plastice, ceramică, lemn și piatră. Produsul este transparent cristal după întărire și este în mod special potrivit pentru îmbinări elastice la care adezivul nu trebuie să fie vizibil.

- poate fi utilizat în industria maselor plastice, industria metalurgică, la fabricarea de dispozitive și rezervoare, la sistemele de ventilație și aer condiționat, în industria electrică și de sisteme de iluminat, la construcția de standuri expoziționale și de prezentare pentru magazine, precum și în toate aplicațiile la care nu este posibilă utilizarea de silicon sau de produse cu conținut de silicon

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review