Pregatirea terenului si a detaliilor inainte de inceperea piscinei

Pregatirea terenului si a detaliilor inainte de inceperea piscinei

   Ca la orice constructie este de importanta majora pregatirea terenului si verificarea informatiilor privind etapele realizarii piscinei.

Inainte de terminarea excavarii cotele de adancime sunt esentiale fiindca trebuie sa tina seama de nivelul la care va ajunge ochiul apei si marginea piscinei. Grosimea fundatiei si pietrisului plus sistemele de alimentare, evacuare, recirculare vor determina cifrele corecte.

   Recomandam utilizarea de cofraje din panouri prefabricate speciale, pentru ca suprafata peretilor betonului turnat sa fie cat mai neteda si dreapta astfel se va evita tencuirea de incarcare ce sa compenseze defectele de turnare si utilizarea in exces a hidroizolatiei.

   Se vor aplica sorturile de pietris necesare drenarii se stabileste calitatea betonului pentru fundatie si pentru pereti, fierul din armaturi, locul orificiilor ce vor trebui lasate pentru instalatii.

   Aditivarea betonului (varianta Sika DM2 ) este utila pentru cresterea impermeabilitatii  atat pentru a nu pierde apa din bazin cat si din exerior pentru a impiedica infiltrarea apei din panza freatica ce corodaza betonul. 

   Revenim in curand cu hidroizolatiile din timpul turnarii si dupa turnarea betonului.

Taguri:

Comentarii