Proiect nou sau renovare - Hidroizolatie - Acoperisuri tip terasa din beton

Proiect nou sau renovare - Hidroizolatie - Acoperisuri tip terasa din beton

   Asa cum am discutat in capitolul anterior numit : " Proiect nou sau renovare - Hidroizolatii acoperisuri - Refacerea acoperisului bituminos " vom continua cu

   Acoperisurile tip terasa.

Cel mai important in hidroizolarea unei case se spune ca este acoperisul mai ales atunci cand e vorba de cladiri cu acoperisuri in panta din structura de lemn si eventual cu termoizolatie. Daca etanseitatea acoperisului se strica, apa patrunde incet si corodeaza lemnu, izolatia, elementele de zidarie care se deformeaza fara ca noi sa observam imediat. Acoperisul ca prim strat de contact cu ploaia, zapada, gheata, vantul, soarele este cel mai expus element din constructia unei cladiri fie ea casa de locuit sau comerciala.

   Din faza de proiect se va alege solutia potrivita pentru ca sa fie evidentiate etapele de realizare urmand ca la alegerea propriu zisa a materialelor sa fie definitivata etapa de aplicare. In unele situatii se pot folosi solutii alternative la cele recomandate initial insa trebuie sa fie compatibile in totalitate cu restul materialelor.

   Cand apelati la noi pentru hidroizolatia unui acoperis din beton, va vom ajuta sa identificati produsele din proiect sau sa va recomandam produse cu functii identice. In domeniul rezidential-civil se folosesc 3 feluri hidroizolatii:

~ membrana PVC care este cea mai buna optiune de calitate/pret

~ membrana bituminoasa care este cu pretul cel mai scazut

~ membrana lichida care este cea mai scumpa alternativa (poliuretan, hybrid, poliurea

Membrana PVC

in editare...............................

Taguri:

Comentarii