Introducere in domeniul adezivilor industriali

Introducere in domeniul adezivilor industriali

   Adezivii industriali sunt o provocare permanenta in domeniul productiei ei avand o contributie esentiala in aplicatiile moderne in care se combina funtionalitatea cu designul. Exemple uzuale in intrebuintarea adezivilor gasim la tot pasul in fatadele cladirilor rezidentiale, fatade hoteluri, cladiri de birouri, in productia de automobile, caroserii, vehicule comerciale, in constructii civile si industriale la partea de infrastructura sau la utilaje.

   Adezivi pe baza de apa, epoxidici sau poliuretanici, polimerici, silicocnici se folosesc in industria incaltamintei, textile, auto, aftermarket, publicitate.

   O parte distincta o reprezinta mentenanta industriala unde reconditionarea subansamblelor, imbunatatirea contactelor mecanice, gresarea componentelor sunt pasi ce mentin buna functionarea a utilajelor, le creste durata de viata si mentin randamentul

   Pentru a alege un produs dedicat aplicatie dvs. neaparat va trebui sa consultati departamentul tehnic scriind un email cu detaliile specifice situatiei in cauza.

Taguri:

Comentarii